Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini şaşı görmek

Rüyada kendini şaşı görmek

Rüyada kendini şaşı görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada kendini şaşı gördüyseniz:

  • Bazı olaylara farklı yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada gözleri şaşı bebek görmek işlerinin iyi gideceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gözü şaşı görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada şaşı göz görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şaşırarak namaz kılmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda şaşırmak çıkış yolları bulacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine alamet eder.

Rüyada şaşı olduğunu görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şaşı bebek görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken kıbleyi şaşırmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments