Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerle tartışmak

Rüyada ölülerle tartışmak

Rüyada ölülerle tartışmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet eder.

Rüyada ölülerle tartışmak gördüyseniz:

  • Sakin olursanız konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Rüyada ölülerle tartışmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle tartışmak kazancının da garanti ve sabit olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle tartışmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşuyla tartışmak hayattan her istediğini alacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada kızla tartışmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada garsonla tartışmak yalan söyleyeceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek sesle tartışmak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada patronuyla tartışmak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments