Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon zili duymak

Rüyada telefon zili duymak

Rüyada telefon zili duymak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon zili duymak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları veya söyledikleri sıkıntı yaratabilir.

Rüyada telefon zili duymak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada kapı zili duymak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet eder.

Rüyada zil duymak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kapı zili sesi duymak parasız günler geçireceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zil sesi duymak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada kapı zilini çalmak kazancın artmasına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada kapı zile basmak gönül yaralarının iyileşeceği, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada evin zilini çalmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments