Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı zili duymak

Rüyada kapı zili duymak

Rüyada kapı zili duymak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, ailenin büyüyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada kapı zili duymak gördüyseniz:

  • Yapacağınız şeyler üzerinde sizden yaşça küçük veya büyük kişilerin ya da çocuklarınızın etkisi olabilir.

Rüyada kapı zili duymak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kapı zili sesi duymak bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, büyük kazançlar getireceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı ziline basmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kapı zili çalmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kapı zili çaldığını görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalet eder.

Rüyada kapı zile basmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı zilini çalmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı zili görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments