Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu sahip olmak

Rüyada erkek çocuğu sahip olmak

Rüyada erkek çocuğu sahip olmak yaşanan maddi problemlerin artacağına, büyük zorluklar geçireceğine, yeni yerler göreceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, aşama göstermeyeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu sahip olmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda gergin durumlar oluşabilir veya işler iyice karmaşaya dönüşebilir.

Rüyada erkek çocuğu sahip olmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa sahip olduğunu görmek insanlar tarafından sevileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğa sahip olmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğuna sahip olduğunu görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna sahip olmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunu sahiplenmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu sahibi olmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada kimsesiz çocuğu sahiplenmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, hedeflerini tutturamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments