Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde cam kırmak

Rüyada elinde cam kırmak

Rüyada elinde cam kırmak ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde cam kırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Rüyada elinde cam kırmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada arabanın camını kırmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet eder.

Rüyada kapı camı kırmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin camını kırmak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kase kırmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine inanılır.

Rüyada yumrukla cam kırmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada cam bardağı kırmak uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına delalet eder.

Rüyada cam eşya kırmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments