Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon almaya gitmek

Rüyada telefon almaya gitmek

Rüyada telefon almaya gitmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada telefon almaya gitmek gördüyseniz:

  • İmkansız gibi görünen ayrıntıları yakalama konusundaki yeteneğinizi keşfedebilirsiniz ya da detayları planlama konusundaki kabiliyetiniz hoşunuza gidebilir.

Rüyada telefon almaya gitmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada valizini alıp gitmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada çantayı alıp gitmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına tabir olunur.

Rüyada süt almaya gitmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba almaya gitmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına işarettir.

Rüyada uçakla almanya ya gitmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada su almaya gitmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, çok güzel adımlar atılacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada pasta almaya gitmek malının ve parasının da büyüyeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments