Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel süpürge görmek

Rüyada tel süpürge görmek

Rüyada tel süpürge görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, söz sahibi olacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, doyasıya sefasını süreceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada tel süpürge gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Rüyada tel süpürge görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada süpürge teli görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine süpürge vermek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet eder.

Rüyada süpürgeler görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, geçim kaygısı duymayacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık süpürge görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine inanılır.

Rüyada süpürge görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik süpürgesi satın almak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde süpürge görmek sermaye elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments