Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir kafes görmek

Rüyada demir kafes görmek

Rüyada demir kafes görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir kafes gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Rüyada demir kafes görmek şansın kaçacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kafese kapatılmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına tabir olunur.

Rüyada aslanı kafese koymak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafeste görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, her zaman şükür içinde olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret eder.

Rüyada kafeste kaplan görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafes içinde balık görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments