Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar askerlik yapmak

Rüyada tekrar askerlik yapmak

Rüyada tekrar askerlik yapmak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, desteksiz kalacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekrar askerlik yapmak gördüyseniz:

  • Artık daha fazla bağlayıcı söz vermenizde fayda var.

Rüyada tekrar askerlik yapmak kazancın düşeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada tekrar asker olmak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, acı tecrübeler edineceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekrar asker olduğunu görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, ailesini hem gururlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrardan asker olmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada askere tekrar gitmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına inanılır.

Rüyada tekrar askere gideceğini görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına inanılır.

Rüyada tekrar askere gitmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments