Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar asker olduğunu görmek

Rüyada tekrar asker olduğunu görmek

Rüyada tekrar asker olduğunu görmek az da olsa feraha çıkılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, sorumlu tutacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada tekrar asker olduğunu gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı bulmak veya plan yapmak konusunda başkalarından destek ya da cevap bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada tekrar askere gideceğini görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada tekrar asker olmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, tamamen içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada tekrardan asker olmak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekrar askere çağrılmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalettir.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrar askere çağrıldığını görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tekrar tekrar askere gitmek saygının hiç eksik olmayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalet eder.

Rüyada tekrardan askere gitmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments