Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar asker olmak

Rüyada tekrar asker olmak

Rüyada tekrar asker olmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, galibiyet kazanacağına delalettir.

Rüyada tekrar asker olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların, planların veya projelerin çok fazla üzerine düşüyor olabilirsiniz.

Rüyada tekrar askere çağrılmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini tekrar askerde görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada tekrar asker olduğunu görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işarettir.

Rüyada tekrardan asker olmak sıkıntıların aşılacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada tekrar askerlik yaptığını görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada tekrar askerlik yapmak elinde bulunan imkânların bollaşacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekrar askere alınmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekrar askere gitmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments