Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrardan asker olmak

Rüyada tekrardan asker olmak

Rüyada tekrardan asker olmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada tekrardan asker olmak gördüyseniz:

  • Ben bilirim tarzı yaklaşımlar diyalogları sertleştirebilir.

Rüyada tekrar askerlik yapmak hayaller kurulacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına yorulur.

Rüyada tekrar askere çağrıldığını görmek endişelerini silip atacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, planların tutmayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine yorulur.

Rüyada tekrar askere gitmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işaret eder.

Rüyada tekrardan asker olmak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrar askere gideceğini görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekrar asker olduğunu görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada askere tekrar gitmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments