Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tekrar askerde görmek

Rüyada kendini tekrar askerde görmek

Rüyada kendini tekrar askerde görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, zarar göreceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine inanılır.

Rüyada kendini tekrar askerde gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Rüyada tekrar askere çağrılmak komşularla ters düşüleceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrar asker olduğunu görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekrardan askere gitmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada tekrar askerlik yaptığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tekrar askere alınmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, tatsızlıkların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekrar askere çağrıldığını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, bir uzmana başvurulacağına tabir olunur.

Rüyada askere tekrar gitmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments