Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekne satın almak

Rüyada tekne satın almak

Rüyada tekne satın almak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine inanılır.

Rüyada tekne satın almak gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada tekne satın almak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekneden denize atlamak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, büyük bir servete kavuşacağına delalettir.

Rüyada teknenin batması görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada balıkçı teknesine binmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada tekneyle kaçmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta tekne görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına yorulur.

Rüyada teknede uçmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada tekneyle gitmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments