Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekneyi kaçırmak

Rüyada tekneyi kaçırmak

Rüyada tekneyi kaçırmak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, her daim Allah yolunda olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, esenlik bulacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Rüyada tekneyi kaçırmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada tekneyi kaçırmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini teknede görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına inanılır.

Rüyada denize tekneyle açılmak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, fakir çocukları giydireceğine inanılır.

Rüyada tekneden denize düşmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tekne görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet eder.

Rüyada karada tekne görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada tekne ve deniz görmek makbul olan mallara kavuşacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet eder.

Rüyada deniz üzerinde tekne görmek eşlerinin kapanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments