Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tekne görmek

Rüyada büyük tekne görmek

Rüyada büyük tekne görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük tekne gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Rüyada büyük tekne görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada bal teknesi görmek sebep olacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tekneyle karada gitmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekneye binmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada sürat teknesine binmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada dalgalı denizde tekne görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, aylık gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada teknede hamur görmek gözyaşına boğulacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada nehirde tekneyle gezmek öz güven kazanacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments