Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tekne görmek

Rüyada beyaz tekne görmek

Rüyada beyaz tekne görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük atılımların yapılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, çaresiz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tekne gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Rüyada beyaz tekne görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına tabir olunur.

Rüyada denize tekneyle açılmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürat teknesi kullanmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde tekneyle gezmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine işaret eder.

Rüyada tekne sahibi olmak iç sıkıntısına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekneyle balık tutmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamur teknesi görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teknede oturmak insanlara küsüleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments