Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalyede olduğunu görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede olduğunu görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede olduğunu görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede olduğunu gördüyseniz:

  • Nasıl olsa her şeyi yoluna koyarım diyerek umursamaz bir yapının size hakim olmasına izin veriyorsunuz.

Rüyada annemi tekerlekli sandalyede görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş tekerlekli sandalye görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini tekerlekli sandalye görmek büyük miktarda para kazanacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gezmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini tekerlekli sandalyede görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada ölüyü tekerlekli sandalyede görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasını tekerlekli sandalyede görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments