Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli sandalye kullanmak

Rüyada tekerlekli sandalye kullanmak

Rüyada tekerlekli sandalye kullanmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hayatını yoluna sokacağına, küskünlüklerin oluşacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye kullanmak gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Rüyada tekerlekli sandalye kullanmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Rüyada tekerlekli sandalyede bir adam görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturan birini görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede birini görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, rahatının yerine geleceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulur.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gezmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulur.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturmak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada bir yakınını tekerlekli sandalyede görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments