Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek

Rüyada arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek

Rüyada arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, helal kazanç elde edileceğine, kederinin dağılacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek erken evlilik yapacağına, gönül kapılarını açacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Rüyada birini tekerlekli sandalye görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bereketli bir döneme girileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede olmak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada bir yakınını tekerlekli sandalyede görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada annesini tekerlekli sandalyede görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, şansının kötüye gideceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede hasta görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini tekerlekli sandalyede görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gezmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments