Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paten almak

Rüyada paten almak

Rüyada paten almak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ekmek bulamayacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada paten almak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri veya alacağınız haberleri doğru değerlendirmeli, gerekirse olayların dışında kalmalısınız.

Rüyada paten yapmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada buz pateni yaptığını görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet eder.

Rüyada paten sürmek kısmetlerin çoğalacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada buz pateni yapmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına inanılır.

Rüyada tekerlekli paten kaymak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada paten ayakkabısı görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, halinin iyi olduğuna, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada buz pateni kaymak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada paten giydiğini görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments