Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlek yuvarlamak

Rüyada tekerlek yuvarlamak

Rüyada tekerlek yuvarlamak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekerlek yuvarlamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada tekerlek yuvarlamak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, en küçük sorunda parlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamuru yuvarlamak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş yuvarlamak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, çok zengin olacağına işarettir.

Rüyada kütük yuvarlamak sağlığının bozulacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada teker yuvarlamak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada halı yuvarlamak aile hayatının hayır getireceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur yuvarlamak iş öğreneceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada kaya yuvarlamak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, layık olduklarına sahip olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments