Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş yuvarlamak

Rüyada taş yuvarlamak

Rüyada taş yuvarlamak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalettir.

Rüyada taş yuvarlamak gördüyseniz:

  • Her tür kınamadan kaçınmalısınız.

Rüyada büyük taş yuvarlamak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada taş yuvarlamak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlek yuvarlamak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada hamuru yuvarlamak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamur yuvarlamak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaya yuvarlamak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada teker yuvarlamak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada kütük yuvarlamak rahat nefes almaya başlayacağına, varlıklı kimse olacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments