Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur yuvarlamak

Rüyada hamur yuvarlamak

Rüyada hamur yuvarlamak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamur yuvarlamak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamızda fayda var.

Rüyada hamuru yuvarlamak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur yuvarlamak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada teker yuvarlamak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş yuvarlamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kütük yuvarlamak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı yuvarlamak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaya yuvarlamak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlek yuvarlamak zor durumların tatlıya bağlanacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments