Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamuru yuvarlamak

Rüyada hamuru yuvarlamak

Rüyada hamuru yuvarlamak geçim kaygısı duymayacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, itibarının ve makamının artacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamuru yuvarlamak gördüyseniz:

  • Alıştığınız yerlerde veya alıştığınız kişilerle zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.

Rüyada hamur yuvarlamak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hamuru yuvarlamak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada tekerlek yuvarlamak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada teker yuvarlamak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş yuvarlamak zenginliğe, maddi anlamda zarar edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet eder.

Rüyada halı yuvarlamak verimin her geçen gün artacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kütük yuvarlamak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaya yuvarlamak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments