Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlek altında kalmak

Rüyada tekerlek altında kalmak

Rüyada tekerlek altında kalmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayır vereceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlek altında kalmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada tekerlek altında kalmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada tekerlek yuvarlamak iyi bir patron olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek üzüntülü bir haber alınacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede olmak imkânlarını kaybedeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturan birini görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede olduğunu görmek şansının kendisinden yana olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sonunda mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada tekerlek izi görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kıdem atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyeye binmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments