Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teker yakmak

Rüyada teker yakmak

Rüyada teker yakmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet eder.

Rüyada teker yakmak gördüyseniz:

  • Kendi hayatınıza odaklanın.

Rüyada teker yakmak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada bisikletin tekerinin patladığını görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada otobüs tekeri görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada araba tekeri değiştirmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada traktör tekeri görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekerli sandalye görmek engellerden kurtulacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada araba tekeri görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments