Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada traktör tekeri görmek

Rüyada traktör tekeri görmek

Rüyada traktör tekeri görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, büyük zorluklar geçireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada traktör tekeri gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Rüyada traktör tekeri görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, kavgaların biteceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulur.

Rüyada bisiklet tekeri görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, büyük takdir toplanacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada teker sökmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada arabanın tekerini patlak görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, maddi gücünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlak teker görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekeri patlak araba görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada teker şişirmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments