Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerli sandalye görmek

Rüyada tekerli sandalye görmek

Rüyada tekerli sandalye görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, üzgün ve hasta olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına alamet etmektedir.

Rüyada tekerli sandalye gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Rüyada tekerli sandalye görmek artık daha dikkatli davranacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine delalettir.

Rüyada otobüs tekeri görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada tekeri patlak bisiklet görmek iyi anlaşacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada tekerin patladığını görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada teker şişirmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada patlak teker görmek bundan güç ve cesaret alacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bisiklet tekeri görmek dinde olgunlaşacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına tabir olunur.

Rüyada araba tekeri görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments