Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba tekeri değiştirmek

Rüyada araba tekeri değiştirmek

Rüyada araba tekeri değiştirmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, işlerinin iyi gideceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulur.

Rüyada araba tekeri değiştirmek gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada araba tekeri değiştirmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına tabir olunur.

Rüyada teker değiştirmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba tekeri görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada tekeri patlak araba görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, mutluluğunun katlanacağına tabir olunur.

Rüyada tekersiz araba görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada patlak teker görmek zenginlik elde edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına yorulur.

Rüyada tekerli sandalye görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, insanların afiyet bulacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada patlamış teker görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments