Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek taş taktığını görmek

Rüyada tek taş taktığını görmek

Rüyada tek taş taktığını görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, düşmanından kurtulmaya, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada tek taş taktığını gördüyseniz:

  • Ateşe yaklaşırken yanıcı veya yakıcı madde taşımadığınızdan emin olmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tek taş taktığını görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada alyans ve tek taş taktığını görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek zenginliğe sahip olunacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalettir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, aile içinde de bereketin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada taşlı yüzük taktığını görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, alim ve bilge insan olacağına yorulur.

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük taktığını görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments