Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşın döküldüğünü görmek

Rüyada kaşın döküldüğünü görmek

Rüyada kaşın döküldüğünü görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, işinde terfi alacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşın döküldüğünü gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kaş üstünde kaş görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine alamet eder.

Rüyada kaşları birleşik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşın dökülmesi görmek ailesini utandırmayacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yeni çalışmalara girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kaşının olmadığını görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kaşını almak herkesin şaşırtılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada göz ve kaş görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kaşsız olduğunu görmek büyük tartışmaların yapılacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments