Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözü olmayan birini görmek

Rüyada tek gözü olmayan birini görmek

Rüyada tek gözü olmayan birini görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, hayattan yana keyif bulacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada tek gözü olmayan birini gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Rüyada tek gözlü dev görmek bekar ise evleneceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına inanılır.

Rüyada tek gözü görmemek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada tek gözlü canavar görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada tek gözü kapalı görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözlü bebek doğurmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tek gözlü köpek görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments