Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözlü bebek görmek

Rüyada tek gözlü bebek görmek

Rüyada tek gözlü bebek görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözlü bebek gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili planlar yaparken ufak şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada tek gözlü bebek doğurmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine inanılır.

Rüyada tek gözlü bebek görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalettir.

Rüyada tek gözlü canavar görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tek gözünü açamamak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, sorunlarının azalacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözü olmayan birini görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalınacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına delalettir.

Rüyada tek gözlü balık görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments