Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek bacaklı olmak

Rüyada tek bacaklı olmak

Rüyada tek bacaklı olmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine delalettir.

Rüyada tek bacaklı olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada tek bacaklı adam görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada tek bacaklı birini görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek bacak görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, dara düşeceğine, bahtının açık olacağına inanılır.

Rüyada tek bacağı olmayan adam görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, verilen kararların geri çekileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada tek bacağını kıllı görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek bacakla yürümek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada tek bacağı olmayan birini görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments