Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek bacakla yürümek

Rüyada tek bacakla yürümek

Rüyada tek bacakla yürümek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, çok kötü günler geçireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek bacakla yürümek gördüyseniz:

  • Oldukça zorlanarak yaptığınız planların istendiği gibi gitmemesi veya bazı yerlerinde sorunlar oluşması durumunda geri dönüp tüm resmi tekrar çıkartmanızda fayda var.

Rüyada tek bacakla yürümek dürüst bir şekilde yaşayacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek bacaklı olmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek bacak görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine işarettir.

Rüyada tek bacağı olmayan adam görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek bacağını kıllı görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, bol dua edeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada tek bacağı olmayan birini görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, masrafların altında kalacağına, istediği gibi hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına yorulur.

Rüyada tek bacaklı insan görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments