Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek bacaklı adam görmek

Rüyada tek bacaklı adam görmek

Rüyada tek bacaklı adam görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada tek bacaklı adam gördüyseniz:

  • Gökyüzünde uzlaşma çağrısı var.

Rüyada tek bacağı olmayan adam görmek daha güzelleşeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tek bacaklı adam görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bunalıma gireceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Rüyada tek bacakla yürümek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, başına türlü işler geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada tek bacaklı birini görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına alamet eder.

Rüyada tek bacaklı olmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Rüyada tek bacağını kıllı görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına inanılır.

Rüyada tek bacaklı insan görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments