Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek bacağı olmayan birini görmek

Rüyada tek bacağı olmayan birini görmek

Rüyada tek bacağı olmayan birini görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek bacağı olmayan birini gördüyseniz:

  • Özel bir problemin tekrar ele alınması gerekebilir.

Rüyada tek bacağını kıllı görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada tek bacağı olmayan birini görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tek bacaklı adam görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ulvi kimse haline geleceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına yorulur.

Rüyada tek bacağı olmayan adam görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine işaret eder.

Rüyada tek bacak görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada tek bacaklı insan görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalettir.

Rüyada tek bacağının kırıldığını görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek bacaklı olmak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments