Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek bacak görmek

Rüyada tek bacak görmek

Rüyada tek bacak görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada tek bacak gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemekte fayda var.

Rüyada tek bacaklı adam görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek bacaklı olmak daha fazla mal sahibi olacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek bacak görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada tek bacağı olmayan adam görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada tek bacaklı birini görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, refah düzeyinin düşeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tek bacaklı insan görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tek bacağı olmayan birini görmek zararların yakında telafi edileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine alamet eder.

Rüyada tek bacağını kıllı görmek borçlarından kurtulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, düşmanlarına da dost olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments