Rüyada tehlikeden kurtulmak

Rüyada tehlikeden kurtulmak sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, iş sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada tehlikeden kurtulmak gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada tehlikeden kurtulmak yetki ve söz sahibi olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada bir tehlikeden kurtulmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüm tehlikesi görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, insanlarla tartışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini tehlikede görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazançlı işlere girileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin tehlikede olduğunu görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine inanılır.

Rüyada tehlikeli insanlar görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, işlerinin karışacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tehlikede olduğunu görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu tehlikede görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top