Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teflon tencere görmek

Rüyada teflon tencere görmek

Rüyada teflon tencere görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine rivayet eder.

Rüyada teflon tencere gördüyseniz:

  • Size farklı fırsatlar sunabilecek kültürleri, yaşam tarzlarını veya yerleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada teflon tencere almak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, özel muamele göreceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada teflon tencere görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada teflon tava görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada teflon tava almak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet eder.

Rüyada tencere verdiğini görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada tencere seti görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada tencere dibini kazımak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada tabak tencere görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments