Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teflon tencere almak

Rüyada teflon tencere almak

Rüyada teflon tencere almak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada teflon tencere almak gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da anlaşmaları diğerlerini değil, kendinizi tatmin edecek şekilde değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada teflon tencere almak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına inanılır.

Rüyada teflon tencere görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya rivayet eder.

Rüyada teflon tava almak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada teflon tava görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tencereyle kahve pişirmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulur.

Rüyada tencereyi çöpe atmak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına delalettir.

Rüyada tencerenin içinde süt görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu tencere görmek zor zamanların sona ereceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments