Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere seti görmek

Rüyada tencere seti görmek

Rüyada tencere seti görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tencere seti gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Rüyada tencere seti görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada takı seti takmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada manikür seti görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikiş seti görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatal kaşık seti görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın set takmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada kaşık seti görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada çatal bıçak seti görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments