Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta soğan görmek

Rüyada ağaçta soğan görmek

Rüyada ağaçta soğan görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, iş kaybı yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalettir.

Rüyada ağaçta soğan gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik ilişkilerinizde çeşitli alternatiflere sahipsiniz.

Rüyada ağaçta soğan görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan soğan toplamak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada patates soğan almak geçim derdi çekeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acı soğan yemek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına işarettir.

Rüyada yeşil taze soğan görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, yılmayacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde soğan görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğan sarımsak soymak sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments