Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze sebze görmek

Rüyada taze sebze görmek

Rüyada taze sebze görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sağlığın da bozulacağına, dilediği gibi yaşayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret eder.

Rüyada taze sebze gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da anlaşmaları diğerlerini değil, kendinizi tatmin edecek şekilde değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada taze meyve sebze görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine rivayet eder.

Rüyada taze yeşil sebze görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada taze sebze görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet eder.

Rüyada taze sebze ve meyve görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Rüyada ölüden sebze almak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış sebze görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sebze yemek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işarettir.

Rüyada sebzelik görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments