Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze limon görmek

Rüyada taze limon görmek

Rüyada taze limon görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, temize çıkacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze limon gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz güçleniyor.

Rüyada taze limon görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına tabir olunur.

Rüyada limon sarısı elbise giymek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada limon sarısı görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet eder.

Rüyada limon satın almak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada göze limon sıkmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada limon ağacı görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı limon yemek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, asil kimselerden çıkacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Rüyada limon ve limon ağacı görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments