Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon sarısı görmek

Rüyada limon sarısı görmek

Rüyada limon sarısı görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada limon sarısı gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz.

Rüyada limon sarısı elbise giymek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada sarı limon yemek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalettir.

Rüyada sarı limon toplamak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hak yoluna döneceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı limonlar görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada sarı limon görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada limon sarısı görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada çürük limon yemek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada limon koparmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments