Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon satın almak

Rüyada limon satın almak

Rüyada limon satın almak yeni bir iş olanağı yakalamaya, ekmeğin ve paranın da artacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, ailesini utandırmayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işarettir.

Rüyada limon satın almak gördüyseniz:

  • İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Rüyada limon satın almak iyi bir zanaatkar olunacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan limon koparmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada göze limon sıkmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet eder.

Rüyada limon ağacına çıkmak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerin toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada limon dilimlemek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet eder.

Rüyada limon çekirdeği görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, muradın yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada pazardan limon almak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada limonun suyunu sıkmak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments