Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon ağacı görmek

Rüyada limon ağacı görmek

Rüyada limon ağacı görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, elindekileri de kaptıracağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada limon ağacı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Rüyada ağaçtan limon koparmak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada limon ağacı sulamak takdir edilip her konuda destek göreceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet eder.

Rüyada limon ve limon ağacı görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Rüyada limon ağacından limon toplamak işlerinin yoluna gireceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, prestij kazanılacağına alamet eder.

Rüyada limon ağacından limon koparmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, hayata daha sıkı tutunacağına rivayet eder.

Rüyada limon ağacına çıkmak yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, yanlış adımlar atacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine tabir olunur.

Rüyada limon ağacı görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada limon ağacı çiçeği görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments